perjantai 9. elokuuta 2013

Metsikkö?

Ah niin ihana China glazen isoja glittereitä sisältävä Get carried away... Olen jo pitkään - keväästä asti haaveillut kyseisen yksilön saapuvan koristamaan omaa pikku kokoelmaani ja viimein sainkin sen hyppysiini.

Ajatukseni oli taas mahtava, että vihreällä pohjalla kupariset ja mustat glitterit näyttäisivät upealta ja kivalta. Toteutus meni kuitenkin hiukan mönkään jossain kohdassa. Nimittäin toisen käden iloisesti lakattuani huomasin että glittereitähän oli aika paljon. Niin paljon, ettei vihreä aluslakka miltein edes näkynyt :D

Kynnet näyttivät ilmeisen silmiin pistävästi metsältä tai joltakin vastaavalta, kun töissäkin eräs vanhempi mies henkilö sanoi kynsiäni ekologisiksi. :D Melko mielenkiintoinen kommentti mielestäni. Mutta sitten tosiaan ne kynnet:

Hieman liikaa?

Toisen käden kohdalla osasin olla hieman varovaisempi, mutta silti niitä glittereitä vaan tuli ulos purkista hieman liiaksi.. Ärrimurri. Jatkossa pitänee sitten tökkiä tikulla kaikki ylimääräiset glitterit sudista poies!



Myöskään tuo VIHREE tuolla alla ei ollut kovin hyvän näköinen, hieman oli sekava yhdistelmä/kokonaisuus eli seuraavaksi mun tämän hetkinen lempi glitter saa alleen jotain yksitoikkoisempaa.

Tuo China glazen Entourage jätti kyllä melko moiset kellastumat kynsille jälkeen päin että en nyt oikein ole varma mitä sen lakan kanssa pitäisi tehdä. Levittyvyys, sävy ja peittävyys olivat kuitenkin hyviä, että ehkä se saa vielä jäädä (:

Käytetyt tuotteet:


  • Seche Base
  • China glaze - Entourage
  • China glaze - Get carried away
  • Color club - Burberry classic

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti